Zapper K100 bioelektronikai készülék

Gyenge immunrendszer? Vírusok, gombák a szervezetben?

  • A Zapper egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és amely kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt nem bocsát ki jelet a készülék.
  • A német gyártmányú Zapper® K 100 a „Meggyógyulhatsz – a betegségek valódi okai és gyógymódjai” című könyvben is ismertetett készüléknek egy modernebb, továbbfejlesztett változata.
Kategória:

Leírás

A Zapper K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper K 100 a Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben is ismertetett készüléknek egy sokkal modernebb, továbbfejlesztett változata. Főbb jellemzői:

  • A Hulda R. Clark által ismertetett és javasolt 61 perces kezelés (7-20-7-20-7) gyárilag be van programozva, így önnek nem szükséges a készüléket állandóan be- és kikapcsolnia. A program lejártát a készülék jelzi. A 61 perces program mellett a Zapper K100 folyamatos üzemmódban is használható.
  • Kicsi, praktikus kivitel, bárhol viselhető készülék (2,5 x 6 x 11 cm).
  • Rendkívül jól vezető elektródák.
  • Megbízható, intelligens elektronika, egyszerű kezelhetőség.
  • Egy figyelmeztető hang jelzi, ha az elektródák és a bőr nem megfelelően érintkeznek.
  • 2 év garancia.

Hogyan kell használni a Zapper K 100-at?

A Zapper K 100 két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb, bal kéz/jobb láb vagy jobb láb/bal láb).

A Zapperrel történő kezelés időterve

A Zapper rendszeres, napi 3×7 perces használat esetén vált be a leginkább. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 3×7 perces kezeléssorozat a leghatásosabb, úgy, hogy a 7 perces kezelések között (kb.) 20 perces szünetek vannak. Így az első 7 perces kezelés után egy 20 perces szünet, ennek elteltével egy második 7 perces kezelés, majd ismét egy 20 perces szünet, végül egy harmadik 7 perces kezelés következik. A teljes kezelés így kb. 1 órán át tart, amelyet olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel tölthetünk el. A 3×7 perces aktív szakaszok alatt fontos, hogy az elektródák jól érintkezzenek a testtel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Zapper K100 bioelektronikai készülék” értékelése elsőként