Távgyógyászat

Távgyógyítás bioenergiával

Ahogy már említettem, akadnak olyan bioterapeuták, akik csoportokat gyógyítanak, és olyanok is, akik távgyógyításra, energia átvitelre is képesek.

A távolság ugyanis egyáltalán nem gátolja a bioenergia átadását, hiszen ebben a vonatkozásban a távolság nem legyőzhetetlen.

Kísérlet képen magam is foglalkoztam távgyógyítással. Egy kilenc éves eszéki kislánynak lelki problémái voltak, és ettől búskomorrá, igen zárkózottá, visszahúzódóvá, passzívvá vált. Szülei elküldték nekem a kislány fényképét, s én Zágrábból megpróbáltam hatást gyakorolni a gyerekre. Több napon keresztül mindig ugyanabban az órában, reggel 7 és 8 között intenzíven gondoltam a kislányra. Az ötödik napon felhívott az anya, és elmondta, hogy a kislány meglepően jó kedélyű, ám iskolába nem akar menni. Reggelente készülődik ugyan az iskolába, de indulás előtt mindig meggondolja magát, és inkább otthon marad. Ilyesmi korábban sohasem fordult vele elő. Ugyanakkor megkért az édesanya, hogy hagyjam abba a terápiát, amit a reggeli órákban végzek. Köztünk szó sem esett arról, hogy mikor végzem a kezelést, s ezért megkérdeztem, miből gondolja, hogy reggel, az iskolába indulás idején gondolok a kislányra. A válasz engem is meglepett: „Megérzem, amikor gondolatban kapcsolatba lép a kislánnyal. Kérésére megszakítottam a kezelést, majd más időpontot választva folytattam még egy ideig. A kislányra olyan jó hatással volt a kezelés, hogy ezt nemcsak a szülei és hozzátartozói vették észre, hanem a tanárai is.

A kezelést a következő képen végeztem: a kislány fényképét magam elé tettem. Asztalhoz ültem, és erősen koncentráltam arra, hogy segíteni szeretnék a kislánynak.

A figyelemösszpontosításhoz mindig néhány percre volt szükségem.

Először testemet kellett teljesen ellazítanom, majd fokozatosan magam elé képzeltem a fényképen levő gyermeket. Igyekeztem őt jókedvűnek, boldognak, vidámnak látni.

Egy távkezelés vagy energiaátvitel 5-15 percig tart.

El kell azonban mondanom. hogy a távkezelések után mindig borzasztóan fáradt vagyok. Sokáig tartott, amíg megtaláltam a módját, miként tudok ismét feltöltődni, új erőre kapni. Módszeremet most nem írom le, mert mindenkinek magának kell a sajátját megtalálnia.

Mindent összevetve azt ajánlom, hogy azok, akiknek szívbántalmai és vérkeringési zavarai vannak, ne kísérletezzenek távgyógyítással, illetve energiaátvitellel, mert a távkezelések nagyon megviselik a szívet.

A teleradiesztézia is igen fárasztó, de közel sem annyira, mint az energiaátadás.