Szakrális túrák-táborok tavasszal

Célunk Hazánk szép tájainak megismerése, a dimenziókapuk megkeresése, az aranypiramisok vélt helyeinek felkutatása. Akit érdekel, jelentkezhet a szvitek@gmail.com, illetve a 003630-3321900 –as mobilon

Csodálatos szakrális túrákat szervezünk a Pilisbe, Dobogókőre , akit érdekelnek a szent helyek, bátran jelentkezzen. Lehetőség nyílik a Rám szakadék, ás más nevezetességek megtekintésére, kolostorok, szent források felfedezésre. megfelelő jelentkezés esetén szállást is biztosítunk Dobogókő legszebb helyén. Masszázsra, asztrológiai elemzésre, dobolásra és színes programokra és egyéni kívánságok teljesítésére is van mód.


Úticél: Pilisszentlászló – Spartacus ösvény – Apátkúti völgy – Pilisszentlászló, Dobogókő

A túra távolsága: 10 – 12 km, nincs jelentős szintemelkedés és szép az út
A túra ideje: 4-5 óra
Mit hozzatok magatokkal: inni és ennivalót, eső elleni szerelést, kényelmes és masszív lábbelivel gyertek. Hátizsákba pakoljatok!

 

Általában 9:18-kor indul a HÉV, 9:57-kor van Szentendrén, 10:05-kor indul a pilisszentlászlói busz, és 10:35-kor van Pilisszentlászlón. (visszautat még majd meg kell nézzük, amikor ott vagyunk)

Ahonnan gyalog indulunk az Pilisszentlászló. Ott találkozunk mindannyian a busz

végállomásánál, a falu főterén, 10:35 és 10:45 között.

 

Visszaúton megebédelhetünk együtt Pilisszentlászlón.

 

Aki még kocsival jönne és van szabad helye, kérem jelezze!

 

A KIRÁNDULÁSRA BÁRKI JÖHET, NEM CSAK A TÁBOROZÓK!!!

 

Célunk Hazánk szép tájainak megismerése, a dimenziókapuk megkeresése, az aranypiramisok vélt helyeinek felkutatása.RELAX  PROGRAM LEHETŐSÉGEK! Akit érdekel, jelentkezhet a szvitek@gmail.com, illetve a 00363321900 –as mobilon