Orgon víztisztító készülék

Orgon vízszűrő

SZT-1+ orgonhenger

Feladata a stabil erőtér létrehozása egy speciálisan kialakított kristályos mag segítségével. A henger alapját képező egység egyben a keverőpanel, mely az adathordozó programok befogadására épített kristályos hengereket is hordozzák. A víz csőrendszerben spirálisan a mag mellett, a generátor panel irányába halad, és egyben pozitív visszacsatoló elem szerepét is betölti.

A henger a víz struktúrájának átalakítására szolgál, mely egyben adatokat is bemásol.

A gerjesztés atomok szintjén, az elektronok pályamódosításával történik. Az így kialakult egységes gerjesztés, önrendeződési folyamatot indít el. Ez teszi lehetővé hogy a vízmolekulák egységes távolságra kerüljenek egymástól. Ez a folyamat az élő szervezetek szempontjából pozitív, elfogyasztása után energiát ad le. A vízben tárolt energia, ha energetikailag alacsonyabb szintű közegbe kerül, képes energiakvantumok leadására. Az energiakvantumok a sejtek életképességét, anyagcseréjét pozitív irányba befolyásolják.

Ez a berendezés bármennyire meglepő, nem igényel külső energiaforrást. Az eszköz maga az energiaforrás. A gép központja úgy is mondhatjuk a lelke, egy hangolt kristályokból felépített mag, amely ellátja az energiagenerátor szerepét. Ennek segítségével a víz visszanyeri ősi rendezettségét.

Az orgonvíz tisztaságán túl, lágy ízű, rendezett szerkezetű víz, ami a szervezetünk számára nagyon fontos. Az orgonvíz könnyen felszívódik, és kiváló élettani hatással bír. Egy víz ami vízhajtó tulajdonságú. A víz szerkezetének megvalósítását egy újszerű technikai megoldással értük el. Az állapotváltozás nyomon követhető a víz fizikai tulajdonságainak, ízének, azonnali változásával és élettani hatásának vizsgálatával.


Kiknek ajánlható az orgonvíz?

Az orgonvíz mindenkinek ajánlható korra nemre való tekintet nélkül. Szeretnénk felhívni a figyelmet hogy az orgonvíz segítséget nyújthat a lábadozó, beteg embereknek. Folyamatos fogyasztása segíti egészségünk megőrzését.

Ajánljuk még a vizet házi kedvenceink itatására. Az állatok ösztönösen érzik mi a jó a számukra. Nagyon meghálálják a törődésünket, ha orgonvízzel itatjuk őket.

Az emberi szervezet is meghálálja a tiszta rendezett, magas energiájú víz által nyújtott lehetőségeket. Az orgonvíz jó vízhajtó, méregtelenítő, és működésszabályozó.

A készülékek több méretben készülnek, az egyszerű háztartási orgongépektől az ipari nagyüzemi felhasználásig.

Egyedi tervezés szerint is építünk orgongépeket, melyek az adott feladat, hely és teljesítmény alapján készülnek.

Speciális Forradalmi újítás a konyhában !


A XXI. Század technológiája, mely érzékelteti velünk a vízkezelés új dimenzióit.

A konyhai víztisztító amely tiszta, vegyi anyagoktól mentes, az ásványi anyagokat ionokat megtartó élettanilag rendkívül értékes vizet állít elő a szervezetünk számára.

Az elsődleges feladat a víz lebegőanyagoktól , a klórtól és az egyéb vegyianyagoktól való megtisztítása.

A következő lépés a szenzáció, kristályos szabályozott, programozott erőtér felépítése a vízkezelő rendszer ORGON hengerében.

Az eredmény: rendkívül finom, lágy , nagy oldóképességű tiszta víz a konyhában, ami ellátja a családot ivóvízzel, és főzésre alkalmas vízzel egyaránt.


Csodálatos ízeket lehet az ételekből kihozni a víz rendkívüli oldékonysága miatt, harmonikus íz világhoz  jutunk.

A berendezés nem igényel külön energiaforrást, bárhol alkalmazható ahol ivásra, főzésre alkalmas víz áll rendelkezésre a konyhában.

A berendezés ORGON hengere az energiaforrás, ez az energiaforrás alakítja át a víz szerkezetét. Azonos energia szintre hozva az összes vízmolekulát, ami az átrendeződés alapja. A víz információhordozó képességét kiaknázva bioinformációt másolunk az ivóvízbe, ez segíti a szervezet egészségesebb, szabályozott működését.


Élővíz, mely tökéletesen beépül a szervezetbe.

Teret adunk a konyhában a XXI század kristályos technológiájának, amely segíti az emberek egészségének, munkabírásának a kiteljesítését.

Mi ez a szerkezet és mire képes?

A VSZT-1+ vízkezelő egy olyan világújdonság, mely egyesíti a tiszta, jó minőségű ivóvízzel szemben támasztott elvárásokat és egyben az ivóvizet ORGON energiával telíti, mely által a fogyasztásra kerülő víz speciális tulajdonságai révén számtalan jótékony hatást fejt ki. Segíti a beteg szervezet regenerációját, megelőz sok betegséget ill. kedvezően befolyásolja a vitalitást.

Mi az az ORGON energia?

Az ORGON kifejezés az egyetemes életenergiát jelenti. Ez az amitől az élő élőnek tekinthető, ami biztosítja szervezetünk egészségét, vitalitását, adott esetben helyreállítja a szervezet megbomlott működését, egységét. Ezzel az energiával dúsítja a vizet a VSZT-1 vízkezelő, biztosítva a tiszta ivóvízen túl azt is, hogy a szervezetünk 70%-át kitevő folyadék pótlása egyben az életerővel feltöltődést is szolgálja.

És mi bizonyítja ezt?

Nemcsak fizikai mérések és szakvélemények, hanem sok ezer felhasználó pozitív tapasztalata, az, hogy aki ezt a vizet fogyasztja, megdöbbentően hamar tapasztalja állóképessége, általános állapota javulását esetleges betegségében a pozitív változást.

Tehát akkor lényegében ez nem egy víztisztító berendezés?

Fogalmazhatunk úgy, hogy NEM CSAK víztisztító berendezés. Több annál. Ha Ön és családja a VSZT-1 vízkezelővel tisztított és kezelt vizet fogyasztja, az ásványvíz tisztaságú vízen túl olyan vizet iszik, mely egyben jótékony energiája révén segíti az Ön és családja egészségének fenntartását, esetleges helyreállítását.

Van még egyéb haszna a VSZT-1-es berendezésnek?

Van! Ön ugyanis ezt az egészséges, jótékony hatású ivóvizet literenként 1 ft-ért fogyaszthatja, mely a vízszűrő felhasználása kapcsán felmerülő üzemeltetési költségből (időszakos szűrőcsere) adódik.

Gondolja végig: Nem kell ásványvizes palackokat cipelni, nem szennyezi hihetetlen mennyiségű PET palackkal a környezetet és sok százezer forint kiadás helyett nagyságrendekkel olcsóbban tud tiszta és egészséges ivóvizet előállítani saját otthonában.

Mennyi időközönként kell az Orgonizálót cserélni, mennyi az energia igénye a berendezésnek?

Nos ilyen nincs! A vízkezelő ORGON berendezése nem igényel elektromos áramot és nem öregszik el. Ön élethosszig élvezheti jótékony hatását. Csak a cserélhető vízszűrő költsége merül fel, mely félévenként három ezer forintos összeg kb.

A VSZT-1 vízkezelő megvásárlását követően ennyibe kerül Önnek kb. 4000 liternyi – bő fél évre egy négy személyes családnak- ivásra és főzésre elegendő víz előállítása.

A vízkezelő telepítése igényel- e szakértelmet?

Nem! A VSZT-1 vízkezelő berendezésnek sem a telepítése, sem a használata nem igényel semmilyen szakértelmet.

Bárki, akár laikusként 10 perc alatt csatlakoztathatja a hálózati víz kifolyójára, és ez után már készen vételezhető a kezelt víz. Egy ötletes csappal –mely része a VSZT-1-es vízkezelő berendezésnek, azt is megoldottuk, hogy a nem fogyasztási célú víz (mosogatóvíz stb..) ne folyjék át feleslegesen a szűrőt terhelve a vízkezelőn.

Információ:

A készülék megvásárolható – megrendelhető:  szvitek@gmail.com

https://www.energiagyogyaszat.com

Postaköltség: A rendelt mennyiség súlyától függően alakul,
812 Ft + Áfá-tól.

Áraink nettó árak, NEM tartalmazzák az ÁFA-t, és HUF -ban értendőek.

Az árak kizárólag Magyarországra vonatkoznak!