VSZT-1 orgonkészülék, az otthoni ápolás eszköze

Orgon gép

VSZT-1 orgonkészülék, az otthoni ápolás eszköze.

VSZT-1 estében a rezgéskeltők maguk a kristályok, melyek üregekben vannak elhelyezve. Az üregek mérete, a kristályok mennyisége fontos tényező. A kialakított rendszer felépítésénél fogva úgy viselkedik, mint egy soros erősítő. A becsült erősítése kb.10.000-szeres. A fejegység által előállított rezgés hullámhossza összemérhető a sejtek méretével.

A tégely, amelyet hozzá csatlakoztatunk, szintén kristályokat tartalmaz, mely adatokat tárol.

Az adattároló

Az adattároló kristályai speciális gerjesztő csúcs segítségével gerjeszthetőek, a gerjesztés a VSZT-1 fejegységével történik, pozitív visszacsatolással.

A fejegység csúcstól legtávolabbi egysége a keverő egység. Ez hívatott a két jel keverésére, amely ezután a csúcs irányába haladva felerősödik, majd a csúcson kerül kisugárzásra. A klasszikus rádióadó analógiájára.
A kisugárzott rezgések beszabályozó, működésszabályozó szerepet töltenek be az élő szervezetben. A szervezet sejtjei, szervei a rezgéseket szelektív módon dolgozzák fel.

Az elvi kiinduló pont az, hogy minden létező rendelkezik önrezgéssel. Az élő szervezet működési hibája rezgéseltérést hoz létre. A VSZT-1 orgonkészülék rezgései hivatottak a rezgéskorrekcióra. Az interferáló jelek, mivel a besugárzott jel amplitúdója nagyobb,  regulációt képesek megvalósítani.
Minden élő szervezet sejtjei, szövetei, szervei rendelkeznek önálló, csak rájuk jellemző rezgéssel, melyek képesek dinamikusan változni.

A VSZT-1 orgonkészülék speciálisan hangolt kristályai létrehozzák és tárolják a kívánt beállító rezgéseket.
Testünk úgy reagál a rezgésekre és a többlet energiára, hogy elindítja az öngyógyító folyamatokat. A otthoni vízkezelő, víztisztító és energetizáló használata ajánlott az egész család számára.

Az orgonterápia megfér minden gyógyító, betegséget megelőző módszerrel. A otthoni vízkezelő, víztisztító és energetizáló készülék beállítja a hormonrendszer, immunrendszer és a test egészének optimális működését, növeli a fizikai és a szellemi teljesítményt.

Továbbá alkalmazható: daganatos megbetegedések kiegészítő kezeléseként, szívinfarktus utáni rehabilitáció, érszűkület, lábszárfekély, agyvérzés utókezelése, izületi megbetegedések, ízületi gyulladások, prosztata problémák, asthma, cukorbetegség, magas vérnyomás, epe, pajzsmirigy és nőgyógyászati panaszok, allergia stb. esetén.