Kolloid oldat

EZÜSTKOLLOID OLDAT

Az ezüst mind az emberek, növények és állatok számára esszenciális nyomelem. Legfontosabb tulajdonsága, hogy már minimális mennyiségben is kiválóan pusztítja a gombákat, baktériumokat, és a vírusok szaporodását gátolja (a mikroba elleni hatás olyan vizes oldatban is kimutatható, amelybe ezüstlemezt helyezünk el, ezt hívják oligodinámiás hatásnak). Orvosi kísérlettel bizonyított, hogy laboratóriumi körülmények között az ezüst 6 perc alatt elpusztítja a kórokozókat. Az ezüstionok szövetizgató hatásúak, a kolloidális ezüst (argentum colloidale) és a fehérjéhez kötött ezüst (argentum proteinicum) azonban nem izgatják a fehérjéket, ugyanakkor a belőlük lassan felszabaduló ezüst antiszeptikus hatást fejt ki.

A bioenergetikai Gyógymódok közül is az Ezüstkolloid oldat terápia a Bioenergetikai és Biorezonancia terápiában, a Candida albicans gomba okozta betegség, és a Reflux betegség gyógyításában kiemelkedő jelentőséggel bír. Az Ezüstkolloid oldat szervezetünkben mintegy második immunrendszerként működik, nagyban segítve az egész szervezet öngyógyulási folyamatát. A kolloidokkal Tomas Graham angol vegyész kezdett el foglalkozni még az 1800-as évek végén. Megállapította, hogy azok az elemek, melyek könnyen kikristályosodnak, az élőlények sejtmembránjain keresztül is könnyen áthatolnak. A jó minőségű elektrolízises Ezüstkolloid oldat átlátszó, tiszta vagy enyhén sárgás színű lehet. Az Ezüstkolloid oldat minden adalékanyagtól, színezéktől mentes! Az Ezüstkolloid oldat pozitív töltésű ezüst ionokat és negatív töltésű 1-10 nanométeres (10-100 angström ) töltésű ezüst részecskéket tartalmaz, melyek nem ülepednek le.

Ezüstkolloid oldat szervezetre kifejtett hatásai: · Az Ezüstkolloid oldat a hatékonyságát azzal fejti ki, hogy gátolja az egysejtű kórokozók anyagcseréjéért felelős enzim működést. A vírusok fehérjeburkát pedig károsítja, ezzel szaporodásra képtelenné teszi őket, így segíti a szervezetből való mihamarabbi kiürülésüket is. · Tesztek, orvosi kutatások bizonyítják, hogy a szervezetbarát mikroorganizmusokat, mikrobákat nem károsítja, mert az Ezüstkolloid a vékonybélben szívódik fel, így el sem jut a vastagbélrendszerbe. · Jelentős az Ezüstkolloid oldat csontregeneráló hatékonysága is, legalább 50%-kal csökkenti a csontgyógyulás idejét. · Az Ezüstkolloid oldat elősegíti a bőr és más finom szerkezetű szövetek újraképződését, sterilen tartva azokat. · Az Ezüstkollois oldat atomszerkezetéből adódóan speciálisan regenerálja a májat, fokozva ezzel a méregtelenítést. · Az Ezüstkolloid oldat külsőleg és belsőleg is használható minden gyulladásos, fertőzéses esetben!

Az Ezüstkolloid oldat belsőleg folyadék formájában lenyelhető, illetve pl. a garat-torok fertőzés esetében spray-szerűen is alkalmazható. Minden esetben mielőtt lenyelnénk az Ezüstkolloid oldatot, öblítgessünk vele a szánkban és gargalizáljunk! Külsőleg ecseteléssel, spray formában, cseppentéssel használható (3-4* naponta). Az Ezüstkolloid oldat külsőleg kiválóan tisztítja és gyógyítja a bőr elváltozásait, gennyes sebeit, a (gennyes) pattanásokat, de remekül alkalmazható egyes nemi fertőzések (pl. candida -vagy trichomonas vaginitisben) esetén is irrigáció vagy spray formájában. Égéses sérülésekben, nyílt sebek, horzsolások esetében is közvetlenül használható a sebre téve, vagy akár még átitatható az Ezüstkolloid oldattal a kötszer is.
Mint ahogyan mindenütt és mindenben, úgy az Ezüstkolloid oldat alkalmazásánál is kerülni kell a túlzást. A nagy mennyiségű ezüst egy része felhalmozódhat a bőrben, kékesfekete pigmentáció (bőrelszineződés) formájában, ami egyébként semmilyen működésbeli vagy egyéb káros hatással nem jár a továbbiakban (ún. argyria). Leggyakrabban porbelégzés, illetve ezüsttartalmú gyógyszerészeti kenőcsök lokális (helyi) és hosszantartó alkalmazásánál jöhet létre felhalmozódás.

Ezüstkolloid oldat adagolási dózisai: 2-3 * egy teáskanálnyi naponta, gyermekeknek csak 1-1,5 teáskanálnyi naponta. Kizárólag sötét helyen és üvegben tárolható, így 2 évig is megőrzi hatékonyságát.

KOLLOID OLDAT / ARANYKOLLOID OLDAT

Már az ókorban is ismert volt az Arany gyógyító hatása, és azóta is mindvégig jelen volt, van és lesz a gyógyászatban. Az Aranyat, illetve az Aranykolloid oldatot napjainkban újra széleskörűen és sok helyen alkalmazzák. Az Aranyat, az Aranykolloid oldatot használják a traumatológiai sebészetben, a plasztikai sebészetben, és pl. a szépségiparban, kozmetikumként, de alkalmazzák a rák kutatásban és terápiában is. Michael Faraday híres kémikus 1857-ben készített először elektrolízissel tiszta Arany-kolloid oldatot. Az aranykolloid oldat szintén tiszta, minden adalékanyagtól mentes oldat!

Aranykolloid oldat szervezetre kifejtett hatásai:

· Az Aranykolloid oldat általános regeneráló hatású.

· Az Aranykolloid oldat fertőtlenítő, fájdalomcsillapító hatású.

· Az Aranykolloid oldat Izületi gyulladások esetén csökkenti a fájdalmat, a duzzanatot.

· Az Aranykolloid oldat csökkenti a stressz, alvási nehézségek károsító hatását a szervezetben, és euforizáló (élénkítő és lazító) hatása révén nagymértékben oldja a lelki eredetű nehézségeket.

· Az Aranykolloid oldat kifejezetten alkalmas a függőséggel járó betegségek gyógyítására, kezelésére (pl. alkoholizmus, drogok, dohányzás, koffeinfüggőség, szénhidrát függőség és kortikoszteroid függőség, illetve egyéb gyógyszerfüggőségek /pl. altatók/ esetén).

· Az Aranykolloid oldat növeli a koncentrációs, megfigyelő és memorizáló képességet. Javítja az agy működését, megújítja az idegrendszert.

· Figyelemhiányos vagy hyperaktív gyermekek részére különösen ajánlott az Aranykolloid oldat.

· Az Aranykolloid oldat emeli az energiaszintet, a libidót.

· Az Aranykolloid oldat szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.

· Az Aranykolloid oldat enyhíti az asztmás, allergiás tüneteket.

· Leromlott állapotú betegek regenerációját az Aranykolloid oldat mind testi, mind lelki, szellemi téren nagymértékben javítja.

Aranykolloid oldat adagolási dózisai: 2*1 teáskanál naponta, gyermekeknek 1 kávéskanálnyi naponta. Az Ezüst-kolloid oldattal együtt alkalmazható az Aranykolloid oldat, de a két oldat bevétele között 1 óra teljék el! Az Aranykolloid oldat alkalmazásánál maximálisan figyelembe kell venni az ajánlott napi dózis- mennyiség betartására vonatkozó utasításokat!

KOLLOID OLDAT / RÉZKOLLOID OLDAT

A Rézkolloid oldatnak a Bioenergetikai és Biorezonancia kezelés során kiemelkedő szerepe van a Candida albicans gombabetegség gyógyításában, a bőrbetegségek és ráncosodás kezelésében, a csontritkulás kezelésében, visszerek kezelésében, az artériák és vénák tisztításában. A Rézkolloid oldat őszülés esetén javítja a hajhagymák állapotát és csökkenti az őszülés folyamatát. A Rézkolloid oldat optimalizálhatja a fehérje anyagcserét, és segíti a vérképzést, a vas hasznosulását. A Rézkolloid oldat hatásmechanizmusa azon alapu, hogy a kolloid- technikával előállított réz részecskék kisebbek, mint a membrán pólusai, így szabadon áramlanak az egész szervezetben, kielégítve azokat a speciális szükségleteket, amit csak az elemi rézzel lehet pótolni, toxikus felhalmozás nélkül. Rézkolloid oldat terápia nem alkalmazható rézanyagcsere zavar esetén (Wilson-kór esetén, mikor a réz felszívódása a táplálékból egyébként is fokozott, miközben genetikailag-általában öröklötten hiányzik a cöruloplazmin nevű vérheférje a szervezetből, melynek a rézionok szállítása a feladata. Ezért a réz nem tud kiválasztódni, és így a májban felhalmozódott réz májkárosodást, központi idegrendszeri problémákat okoz), illetve pl. ipari ártalom, permetező -és porzó szerek, növényvédő szerek miatt létrejövő rézmérgezés esetén.

Réz funkciói a szervezetben:

· A réz (makro ásványi anyag elem) esszenciális mikró tápanyag, amely szükséges a vörösvérsejtképzéshez, az RNS szintéziséhez, a fehérje anyagcseréhez, a haj-bőr-szem színéhez, az idegsejtek optimális működéséhez, ezáltal a Rézkolloid oldattal is segíthetjük mindezeket a folyamatokat.

· A réz táplálékkal jut a szervezetbe, de felszívódik a bőrön keresztül is. Idős korúaknak különösen fontos alkotóanyag. Napi szükséglet: 1-2 mg

· A Rézkolloid oldat, a réz segíti a csontképződést (kalcium és foszfor beépülését a csontokba), szükséges az ízek érzékeléséhez, és a sejtek energia folyamataihoz.

· A Rézkolloid oldat segíti a bőr megújulását, mivel a réz Cinkkel és C-vitaminnal fontos együttest alkot a bőr rugalmasságáért felelős elasztin előállításában.

· A Rézkolloid oldat, a réz fokozza a vas felszívódó képességét, védi a szív és erek, kötőszövetek épségét.

· A réz az immunrendszer aktív alkotója, így a Rézkolloid oldat terápia az immunrendszer hatékonyságát segítő és erősítő terápia.
Rézhiány esetén a következő tünetek, betegségek léphetnek fel

· Osteoporósis (csontritkulás).

· A kollagén és elasztin szintézisben zavar lép fel (a kolloid a csontok, bőr kötőszövet építő fehérjéje).

· Vaspótlás esetén sem javul a hemoglobin vasmegkötő képessége, így nem gyógyul a vashiányos állapot.

· Nő a vér koleszterinszint.

· Hasmenés, bőrgyulladás, fokozott hajhullás, fokozott őszülés, kopaszodásra való hajlam, a fejbőr fokozott korpásodása jöhet létre.

· Fáradtság, vizenyősség, ingerlékenység, légzőszervi problémák léphetnek fel.

· A réz számos enzim alkotóeleme. A réz és cink együttesen katalizálja a szuperoxidizmutáz enzim működését, ami a szabad gyökök hatástalanítását végzi.

· Hiányában fokozódnak, illetve felléphetnek reumatikus fájdalmak.

· A vasat és rezet tartalmazó citokró-c-oxidáz enzim katalizálja a légzési lánc utolsó reakcióját, ha enzimatikus funkciója gátolt, megszűnik a sejtműködés.

· Tironizáz nevű réz tartalmú enzim nélkül nem termelődik a melanin, ami a haj, bőr, szem színéért felelős (albinizmus).

Rézkolloid oldat adagolási dózisai: felnőtteknek 2*1 teáskanál naponta, gyermekeknek 1 kávéskanálnyi naponta.

Kolloid oldat / Kiemelt és ajánlott Társoldalak:

Kolloid lap.hu, Arany lap.hu, Ezüst lap.hu, Réz lap.hu,

Antiallergén lap.hu, Függőség lap.hu, Kopaszodás lap.hu, Kozmetika lap.hu