Filozófia

Az ORGON MÓDSZER a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül. A pszichotronika, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismereteit használja fel.

A bioinformáció hordozója behangolt kristályok melyeket egy bizonyos rendszer szerint úgy hangoltak össze, hogy segítsenek kiegyensúlyozott állapotba hozni a test összes életfolyamatát.

Ezek az új módszer szerint kifejlesztett bioinformációs termékek egyidejűleg több szinten hatnak az emberi szervezetre: a meridiánok  kapcsolatai révén közvetlenül befolyásolják a test egyes szerveit, és az információs összetevők a biorezonancia segítségével a betegség okát közvetlenül az információs mezőben szüntetik meg. Maximális hatásfokuk a szinergetikus hatás révén valósul meg. A bioinformációs termékeink összességében harmonizálják az ember szervezetét.


Abszolút egészség nem létezik. Az optimális kondíció megtartása érdekében azonban erősíteni kell azokat a területeket, amelyek bizonyos szempontból lemaradnak a többi mögött. Amint önök átlépik a harmónia határait, megbetegszenek. Negatív hatások következtében  megszűnik a test harmóniája. Ha a negatív állapot hosszabb ideig tart,
az állandó diszharmónia krónikus stádiumába érnek. Mély energia hiány és diszharmónia jellemzi pl. a fáradtságszindrómát és komoly betegségek egész sorát.

A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik. Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik, semmi sem megy, semmi sem mozog. Az emberi élet és a kozmoszi  lét alapelvének megértéséről van szó. Az élet sem létezhet energia nélkül! A hajdanvolt civilizációk már évezredekkel ezelőtt ebből az alapelvből indultak ki. Természetes tanításaik és módszereik az emberi
szervezet regenerálására a legmagasabb szinten voltak, s nem csak Keleten. Az anyagi és a biológiai világ kölcsönös kapcsolata természetes, mint ahogy természetes a klasszikus gyógymód összekapcsolódása a természetes regenerációs módszerekkel.

Mindegyik termékünk, szívem szerint mondva alkotásunk, szerveink megfelelő energiapályáinak harmonizálásával részt vesz az ellenállóképesség fokozásában. Az emberi testben működő egyes szervek és rendszerek között, csakúgy, mint a természetben egyensúlyi állapotnak kell uralkodnia. Minden, a normálistól eltérő jelenséget a diszharmónia vagy kóros állapot jeleként kell értékelni. Az energiahiány kiegyenlítése a szerv jobb működését eredményezi. A toxinok kiválasztása a szervezetből  a bioinformációk révén  többszörösen felgyorsítja ezt a folyamatot. Ezért számít a szóban forgó ORGON  eljárás világviszonylatban is újdonságnak, amely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen.

Gondolkozzon el azon is, hogy mit csinál rosszul az életében, hogyan táplálkozik, mennyit mozog, hogyan viselkedik, és lehet, hogy ezek után úgy dönt, hogy lassan megváltoztatja az életmódját. Talán ezáltal kellemesen meg is lepődik, ám mi hisszük, hogy csalódni biztosan nem fog!