Esettanulmányok

Ezzel a kifejezéssel akkor találkoztam először mikor elhatároztam, ha kisangyalok potyognak az égből, akkor is elvégzem az AGYKONTROLL TANFOLYAMOT. Sok évig húztam halasztottam, s egyik percről a másikra elhatároztam, mikor megláttam Domján László nevét. Őt soha nem láttam. Soha nem találkoztam vele, mégis erős késztetést éreztem arra, hogy megismerjem. Akkoriban „csak” újságíró voltam, s mint filozófus –történész eszembe sem jutott, hogy valaha is a másik oldalon, a fizikai szintekről erősen elrugaszkodva, megkapván azt a bizonyos Spirituális Rúgást, elkezdjem fejleszteni két agyféltekémet. Persze interjút is készítettem Lacival, s egy csapásra megváltozott az életem. Aktívan gyakoroltam a tanultakat, felbuzdulva a tanfolyamon szerzett sikereimen, hogy száz százalékosan megoldottam az Esettanulmányra feladott kliensek feltérképezését.

Ez az oldal folyamatosan fog bővülni, hiszen az óta rengeteg tapasztalatot szereztem, sok segítségre szoruló ember, gyermek keresett meg, segítségemet kérve.

Mikro e sorokat írom, még nem tudom, hogy és mitlen formában adom közre a tapasztaltakat, mert ez majd csak „úgy jön” – de mindenképp azzal a szándékkal teszem, hogy segíthessek nektek abban: SOHA DE SOHA NE ADJÁTOK FEL!

OLYAN ESTEKBEN IS VAN SEGÍTSÉG A BENNED REJLŐ CSODÁKKAL, AMIT SOHA NEM HINNÉL!

S EZ ÍGY VAN!

Már nem is emlékszem arra, hogy ne így lett volna bennem a rend, ami az univerzális energia által vezérelve arról szólna, hogy minden energia: az élet, a halál – mint kezdet és vég, amelyik átmegy, átalakul egymásba, szakadatlan spirális fejlődés eredményeképpen. Csak azt tudom, hogy a 2002-es nagy autóbalesetünk, ami üzent, hogy hoppá kicsim, ez nem a te utad, nem jó felé mész, ideje váltani, jelentette a spirituális fejlődésem kezdetét, amit már tudatosan akartam. S azóta is akarom, szeretem és élek halok érte aszó szoros értelmében. Elvégeztem az Agykontrollt, utána a Spirituális Metafizika kurzusait és közben véletlenül-t ötöl, töröl, mert ugye nincsenek véletlenek:-, eljártam Szilvia közvetítéses meditációira, ahol minden üzenet, ami az Univerzumban nekem szólt, egyre közelebb vitt a megvilágosodáshoz.

Szilvia chat meditációi, melyben az Univerzum angyalai és Hatalmasai szóltak hozzám egy egy veretes témában üzenve, döbbentettek rá, hogy fizikai testemben számtalan életek által megélt lelkek élnek. AZ ÉN AKASHA Krónikám azóta is íródik…A közvetítés, mindig lányaim jóvoltából történik: vagy egy cikkben látnak meg egy beteg gyermeket, akinek szüksége van segítségre, vagy őket keresik fel, és ők küldik hozzám azokat, akik úgy hiszik, hogy tudok segíteni.

Így került hozzám a csornai leukémiás kislány Laura, és így találtam Larára is, akinek új szívre volt szüksége. Minden ilyen súlyos, azonnali életmentésre szoruló lélek esetében kapok Fentről Szilvia segítségével egy szimbólumot, amivel Szellemkórházamban a lelkeket közvetítéssel Új Program beírásával gyógyítom. Hangsúlyozom, NEM ÉN, ÉN CSAK KÖZVETÍTŐ vagyok ebben a szent folyamatban, ahol, ha a lélek akar, marad. Az abszolut szabadságában dönt, marad ebben a fizikai testben, vagy elmegy.

ESETTANULMÁNYOK

Mielőtt megkaptam egy feladatot gyógyítás közvetítésére, mindig konzultáltam Szilviával, aki lerajzolta az Univerzumból küldött szimbólumokat. Ezekkel gyógyítottam aztán a szellemkórházamban. Érdekes tapasztalatom beteg gyermekekkel, akiknek a lelkeit felvittem ide, szinte mindegyik azért akart meghalni és azért választott erre betegséget, mert édesapja nem akarta, hogy megszülessen. Ezt az anyák is alátámasztották, mikor megkérdeztem őket: milyen lelki trauma állhat a háttérben, ami miatta gyermek beteg.

Íme, a szimbólumok, amivel gyógyítottam, azaz közvetítettem a gyógyítást a beteg gyermekek lelkeinek:

Laura – 3 éves- leukémia – szellemkórházamban felvittem, nem akart maradni, majd mégis a második nap úgy döntött, marad. Az alábbi szimbólummal kezeltem, beirtam fizikai testébe a terápiát- ma gyógyult.

Lara – 2 éves – szívprobléma, donor várás. Felvittem szellemkórházamba. Elmondta édesapja nem akarta, azért döntött így hogy elmegy…Aztán mégis a második napon ő is maradt. Az égiek már nem küldhettek energiát, oly gyenge volt, de küldtek donort. Elvégeztem a szellemkórházamban a műtétet és ma már él. Igaz még hónapokig kell kezelni, de maradni akar…


Számtalan hozzám forduló felnőttet kezeltem az Energy cseppjeivel és az Orgon terápiával, sikeresen. Ezekről is folyamatosan beszámolok majd.

/Az esettanulmányokat folyamatosan töltöm fel majd, ahogy jönnek.

Ezek között vannak lakásfelmérések, ahol a káros földsugárzások, átok, szellemek negatív sugárzása szerepel, illetve állapotfelmérések.

A gyógyító szimbólumok-amiket a szellemkórházamban használok a gyógyító energia közvetítésekor- ezt a szimbólumokhoz beírni!