Köszöntjük az ORGON TECHNOLOGY weboldalán!

Cégünk kínálata egyedülálló  bioinformációs technológia, az ORGON TECHNOLOGY alkalmazásával gyártott berendezésekből, készítményekből áll. A világszenzációnak számító  ORGON módszer hatásának köszönhetően gyógyászati segédeszközként szolgálja nemcsak az emberi  egészséget, de páratlan bio víztisztítási technikájának köszönhetően a környezetünket is.A kristályterápia és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit  ötvözve oldalainkon számos szaktanács segíti az eligazodást az  egészséges életmód témaköreiben.

Ismerkedjen meg egyedülálló termékeinkkel,a házi víztisztító berendezéseinktől az ipari víztisztító berendezésekig,melyek  nem csak tisztítják a vizet, de magnetizálják is

Részletes információkat az otthoni vízkezelő, víztisztító és energetizáló berendezés működéséről, alkalmazásáról és terápiás hatásairól a termékeink oldalon olvashat.

Itt találhatja  még az organizált forrásvizet, mely háromféle kiszerelésben szénsavval dúsítva, enyhén dúsan és szénsavmentesen kerül forgalomba.

Figyelmébe ajánljuk a víztisztító berendezéseinken és forrásvizünkön kívül még Bioaktív krémcsaládunkat, melyet arcüreg, herpesz-, cellulitis, ér-problémákra és fáradt lábakra, masszázsra fejlesztettünk ki.

Az ORGON víztisztító készülék tulajdonosai (ha Ön még nem tulajdonos, akkor is megnézheti) hasznos letölthető dokumentumokat talál honlapunkon. Oldalainkon számos szaktanácsot olvashat az egészséges életmód kialakítására vonatkozó témakörökben is Reméljük továbbá, hogy a most következő oldalak olvasása során kielégítő válaszokat kap valamennyi eddigi kérdésére. Reméljük azt is: ha a szöveg végére ér, biztos lesz abban, hogy csak Önön múlik a választás, hogy azt tegye,

ami természetes és közel áll Önhöz, amiben örömét leli, szívesen teszi, kötelezettségmentes, illetve, ami hasznot is hajt Önnek.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Az Orgonterápia lényege – az elvesztett bioenergia pótlása, illetve annak raktározása, a természetes aura helyreállítása, kondicionálása.

A modern kor embere az alapvető életműködéshez szükséges energiamennyiségen túl, kénytelen az őt érő negatív környezeti és pszichés hatások ellensúlyozására plusz energiát felhasználni. Ilyen plusz energia felhasználására késztetik szervezetünket a környezeti mérgek, a helytelen táplálkozás, a lelki élet zavarai és különféle káros sugárzások (pl. radioaktív és földsugárzás). Az egyre csökkenő bioenergia készlettel rendelkező szervezet nem képes ellenállni a ránehezedő nyomásnak, legyengül, míg végül valamilyen betegség uralkodik el rajta. A gyógyítás kézenfekvő módja az lenne, hogy a megfelelő orvosi kezelés mellett bioenergiát juttassunk a beteg szervezetbe, illetve kiküszöböljük a fent említett káros tényezők hatását, lehetővé téve, hogy a legyengült szervezet természetes védőmechanizmusa szembeszálljon a betegséggel, és legyőzze azt.

Hogyan működik az Orgonsugárzó gép?

Az orgonsugárzó olyan hatásos, kristályalapokon működő energiagenerátor, amely képes az emberi energiamező erősítésére és aktivizálására.
Intelligensen csak annyit tölt, amennyire szükség van, ezenkívül a sejteket, szerveket képes ellátni megfelelő információkkal, segítve a sejtek közti kommunikációt olyan esetekben, amikor az immunrendszer hibás.
A kristályokat fel kell gerjeszteni egy bizonyos rezgésszámra. Az ehhez szükséges energiát a környező térből veszi föl, tehát önfenntartó a rezgése. Erre az alaprezgésre ültetjük rá azokat a rezgésinformációkat, melyek a szervezet számára a gyógyító rezgéseket biztosítják. Minden szervnek van ún. Etalonja, pontos rezgése. Olyan programot kell készíteni, ami az adott problémát biztosan megoldja. Ha pl. veseproblémával állunk szemben, akkor a vese gyógyító programját kell tovább erősíteni úgy, hogy a saját rezgésrendszerével teljes harmóniában legyen.

Mennyire pontos ez a készülék?

A beteg szerv rezgése mindig eltér az egészséges szervétől,ezért fontos, hogy az elromlott rezgéseket helyrehozzuk. Fölfoghatjuk úgy is, mint egy szinkronizáló rendszert. A sugárzót annyira pontosan be lehet hangolni, hogy mindössze három centiméteres érszakaszt is beprogramozhatunk, pl. érszűkületnél, s ez ugyanúgy igaz az idegpályákra vagy bármely szerv esetén. Így pl. beprogramozhatjuk a petevezetékek nyitását is.

Orgon terápiával gyógyítható betegségek

Mely betegségek gyógyíthatók hatásosan az Orgon készülékkel?
Hatékony vegetatív idegrendszeri zavarok, alvászavarok, ágybavizelés, sportsérülések, szív és cukorbetegség, asztma, fáradékonyság, daganatos betegségek esetén. Valamint minden olyan esetben, amikor erősíteni, regenerálni kell. Például: oxigénhiányos állapotból kialakult fogyatékosság, agyi katasztrófák utáni rehabilitáció, szívinfarktus utáni utókezelés. Az orgonterápia megfér minden gyógyító betegséget megelőző módszerrel összehangoltan.